Dit zijn de zes voordelen van Sponsored Products

Mar 30, 2023 | Tips

Wil je opvallen met een nieuw artikel of wil je je hardlopers nog meer onder de aandacht brengen? Met een Sponsored Products campagne kun je jouw artikelen nog beter zichtbaar maken op fonQ.nl. Je plaatst producten op een toplocatie, bekijkt de performance van je campagnes real time in de portal en betaalt alleen voor daadwerkelijke clicks. In deze blog vind je de zes voordelen van een Sponsored Products campagne.

  • Creëer meer zichtbaarheid. Met Sponsored Products zorg je ervoor dat jouw producten op toplocaties staan; van homepage tot relevante categorie- en productpagina’s.
  • Betaal per click. Je betaalt alleen wanneer bezoekers op jouw Sponsored Product klikken en naar de productpagina gaan. Op deze manier weet je zeker dat jouw advertentiebudget besteed wordt aan de juiste prospects.
  • Draai zelf aan de knoppen. Bepaal en creëer gemakkelijk je eigen campagnes. Je selecteert zelf je producten en zoektermen en stuurt bij op basis van resultaten. Zo ben je zelf helemaal in control.
  • Boost nieuwe producten. Wil je nieuwe producten onder de aandacht brengen of juist je bestsellers pushen? Jij kiest welke producten jij wilt boosten.
  • Gebruik data. Besteed je advertentiebudget verstandig en maak gebruik van fonQ first party data. Daarmee bereik je direct de juiste doelgroep voor jouw producten en kan je jouw ROAS (return on advertising spend) concreet aantonen.
  • Blije klanten. Door relevante producten bij het juiste publiek te tonen, zorgen we samen voor tevreden klanten.

Meer weten over Sponsored Products? Neem contact op!