GROEIEN BIJ FONQ

Jouw producten verdienen een plek in de spotlight.

De voordelen op een rijtje  →

Veelgestelde vragen  →

Meteen aan de slag  →

Sponsored Products

fonQ is naast de ideale koopplek voor je interieur ook steeds vaker het startpunt voor zoekopdrachten in Home & Living, waardoor we een goed beeld hebben van jouw potentiële klant. Met Sponsored Products maak je hier als merk of partner optimaal gebruik van.

Geef je product een podium

Jouw producten verdienen het om in
de spotlight te staan

Verbeter je conversie

Met meer zichtbaarheid en de juiste campagne zijn je producten goed te vinden

Vergroot je omzet

Verdien je advertenties terug, stuur bij en verhoog je opbrengsten

De voordelen op een rij

Creëer campagnes, plaats je producten op een toplocatie, bekijk de performance van je campagnes real time in de portal en betaal alleen voor daadwerkelijke clicks.

Creëer meer zichtbaarheid

Zorg ervoor dat jouw producten op toplocaties staan: van homepage tot relevante categorie- en productpagina’s.

Betaal per click

Je betaalt alleen wanneer bezoekers op jouw Sponsored Product klikken en naar de productpagina gaan.
g

Draai zelf aan de knoppen

Bepaal en creëer gemakkelijk je eigen campagnes. Je selecteert zelf je producten en zoektermen en stuurt bij op basis van de resultaten.
6

Boost nieuwe producten

Wil je nieuwe producten onder de aandacht brengen of juist je bestsellers pushen? Jij kiest welke producten jij wilt boosten.

Gebruik data

Besteed je advertentie budget verstandig en maak gebruik van fonQ first party data. Daarmee bereik je direct de juiste doelgroep voor jouw producten.

Blije klanten

Door relevante producten bij het juiste publiek te tonen, zorgen we samen voor tevreden klanten.

Aan de slag?

Ben je supplier of seller via de marketplace van fonQ? Meld je aan en fonQ activeert jouw sponsored products account voor je. Heb je al een account? Log dan in.  

Waarom sponsored products?

Naast koopplek is fonQ steeds vaker het startpunt voor zoekopdrachten in Home & Living, waardoor we met onze data een goed beeld hebben van jouw potentiële klant. Met Sponsored Products maak je hier als merk of partner gebruik van.

Waar zijn sponsored products zichtbaar?

Jij draait aan de knoppen en bepaalt op welke posities jij je campagne inzet. De posities die wij  beschikbaar stellen bevinden zich op de homepagina, productpagina’s (PDP), categoriepagina’s (PLP) en zoekresultaten.

Waar zijn sponsored product zichtbaar?

Jij zit aan de knoppen en bepaalt op welke posities jij je campagne inzet. De posities die wij  beschikbaar stellen bevinden zich op de homepage, Product pagina’s (PDP), categoriepagina’s en zoekresultaten (PLP).

Hoe kan ik Sponsored
Products inzetten?

Dat is volledig aan jou. Er zijn verschillende strategieën waar je mee kunt werken in jouw campagnes: het introduceren van nieuwe collecties, het boosten van hardlopers, het uitlichten van producten met hoge voorraden of seizoens- en actiegericht adverteren.

Aan de slag?

Ben je supplier of seller via de marketplace van fonQ? Meld je aan en fonQ activeert jouw sponsored products account voor je. Heb je al een account? Log dan hier in.  

Op zoek naar meer informatie over adverteren bij fonQ?

Meer te weten komen over hoe jij Sponsored Products op fonQ goed in kunt zetten en je productzichtbaarheid vergroten? Bekijk dan de veelgestelde vragen voor adverteren bij fonQ in de kennisbank.