VERKOPEN VIA FONQ

Vergroot je bereik. Verkoop via hét platform binnen Home & Living.

3.000.000

bezoekers per maand
en 2 miljoen verkochte
producten per jaar

Geliefd platform

met veel terugkerende
klanten

Samenwerken

zodat we het meeste
uit de partnership halen 

Startpunt

voor zoekopdrachten in
Home & Living

‘Word jij onze nieuwe partner?’

Onze missie is om elk huis binnen Nederland en Vlaanderen een beetje fonQ te geven. Iedereen kan wel wat fonQ gebruiken. Dit kunnen we niet alleen, daarom hebben we de hulp van onze partners nodig. Samen bieden we een uniek assortiment aan waarmee de klant een thuis kan creëren om trots op te zijn. 

VERKOPEN VIA FONQ

Wat kan ik verwachten? 

Doe je aanvraag

Zo weten wij wie je bent en waarom jij onze partner moet worden. Zijn we een match? Dan gaan we graag de samenwerking aan. 

Shop aanmaken

Na een akkoord op onze voorwaarden maken we een shop voor je aan en kun je van start.

Assortiment toevoegen

Voeg jouw producten, prijzen en voorraad toe om te starten.

Start met verkopen

Alle bestellingen en eventuele klantvragen vind je terug in jouw dashboard.

Facturatie en uitbetaling

Deze vindt plaats op de 1e en 15e van elke maand. Een overzicht kun je vinden in jouw dashboard.

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je de veelgestelde vragen over het samenwerken met fonQ en het verbeteren van je aanbod. Staat je vraag er niet tussen, en ben je toch op zoek naar een antwoord? Stel je vraag dan via dit contactformulier en onze experts helpen je verder.

Wat is fonQ Partners?

Onze missie is om elk huis binnen Nederland en Vlaanderen een beetje fonQ te geven. Iedereen kan wel wat fonQ gebruiken. Dit kunnen we niet alleen, daarom hebben we de hulp van onze partners nodig. Met ons marketplace model kunnen partners hun assortiment aanbieden op het fonQ platform. Samen bieden we een compleet en uniek assortiment aan waarmee de klant een thuis kan creëren om trots op te zijn. 

In welke productcategorieën kan ik verkopen?

fonQ biedt de klant alles voor in en om het huis. Dit volledige aanbod hebben we onderverdeeld in de volgende hoofdcategorieën:  

  • Meubels 
  • Woonaccessoires 
  • Verlichting 
  • Tuin & balkon 
  • Koken & tafelen 
  • Slapen 
  • Huishouden 
  • Baby & kids 
  • Klussen  
Wat zijn mijn verantwoordelijkheden als fonQ Partner?

Als fonQ partner ben jij de verkopende partij, fonQ zorgt enkel voor het platform en de afrekenomgeving. Jij verwerkt elke bestelling zoals een reguliere order. Je zorgt dat het product binnen de afgesproken termijn aankomt bij de klant, verzorgt de facturering aan de klant en verwerkt eventuele vragen en retourwensen.  

Hoe beter je jouw beloftes nakomt en klanten helpt, hoe tevredener de klanten zullen zijn. De kans is dan groter dat ze bij jou terugkomen. Deze verantwoordelijkheid brengt ook vrijheid met zich mee. Jij hebt controle over je content, je prijzen en je voorraad.  

Wij zorgen voor een optimale shopbeleving voor de klant, verkeer, marketing en optimalisatie van het platform. Zo kun jij je op je eigen verkopen richten.  

Waarom werken met een integrator?

Het liefst wil je dat alle informatie die je doorzet zo duidelijk en efficiënt mogelijk terecht komt waar je dat wil. Productcontent, prijzen en voorraad wil je graag geautomatiseerd live krijgen. Een integrator helpt jou hierbij. Vanuit een centraal systeem zorg je dat alles gelijk staat op meerdere kanalen. Dit scheelt tijd en is een stuk minder foutgevoelig, hierdoor kun jij je volledig richten op het verkopen via fonQ

Wat ga ik als partner betalen om mijn product te kunnen aanbieden bij fonQ?

Er zijn geen vaste kosten. Over de verkochte producten draag je commissie af, dit wordt automatisch verrekend met elke uitbetaling. Bekijk hier het commissiemodel.

Wanneer word ik als verkoper betaald?

Als fonQ partner word je op de 1e en 15e van de maand uitbetaald voor de afgeronde bestellingen. Facturen zijn gemakkelijk in te zien en te downloaden in het dashboard. 

We zijn benieuwd naar jouw feedback