VERKOPEN VIA FONQ

Zijn wij een match? Ontdek het met deze checklist.

Wil je online verkopen via fonQ?

Met onderstaande checklist weet jij of we een match zijn.

R

Jouw aanbod sluit aan op de bestaande categorieën van fonQ: Meubels, woonaccessoires, verlichting, tuin & balkon, koken & tafelen, slapen, badkamer, huishouden, baby & kids en/of klussen. 

R

Jouw assortiment zorgt voor een uitbreiding van het huidige aanbod op fonQ door nieuwe producten / merken.

R

Je beschikt over basisinformatie (EAN, beschrijving, afmetingen, kleur en materiaal) en vrijstaande beelden van de producten in assortiment.

R

Je kunt voor jouw producten hoogwaardige content aanleveren zodat de producten goed vindbaar zijn voor onze klanten.

R

Je maakt geen producten op maat voor de klant. Het gaat bijvoorbeeld om producten waaraan gepersonaliseerde elementen moeten worden toegevoegd, zoals een naam of andere tekst of producten waarbij de door een klant gewenste afmetingen niet als standaard keuzeoptie worden aangeboden.

R

Jouw bedrijf beschikt over een Nederlandse klantenservice. Als seller bij fonQ ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van de vragen die voortkomen uit klanten die een bestelling via fonQ bij jou hebben geplaatst.

R

Jouw bedrijf heeft een gemiddelde reactietijd van 24 uur (op werkdagen) en is zowel telefonisch als per email bereikbaar.

R

Jouw bedrijf kan de volgende documenten aanleveren: KvK uittreksel, identiteitsbewijzen, bankafschrift. Deze documenten hebben heb je nodig om je als bedrijf te identificeren.

R

De levering en retourzendingen van jouw producten kun je gratis aanbieden en sluiten aan bij de voorwaarden van fonQ.

R

Je bent in staat om voor alle orders een track & trace toe te voegen.

Pre’s

Onderstaande punten zijn optioneel, maar grote kans dat je hierdoor een vliegende start zult hebben. 

 

R

Jouw bedrijf werkt met een integrator om het aanbod en informatie aan te leveren of je bent van plan deze te gaan gebruiken.

R

Je hebt al ervaring met het verkopen op andere marketplaces.

Inschrijfformulier tijdelijk gesloten

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om je als nieuwe partner aan te melden om te starten met verkopen op het fonQ Platform. Het inschrijfformulier is daarom gesloten. Schrijf je in voor fonQ Partner Insights en/of houd deze pagina in de gaten voor updates over wanneer je je weer wel kan aanmelden.