HULP &TIPS

Deelnemen aan promoties

Algemeen

Starten met verkopen

Productinformatie

Producten online zetten

Verzending & retour

Uitbetaling & facturatie

Shopprestaties

Deelnemen aan promoties

Groeistappenplan

Adverteren bij fonQ

Bij fonQ zijn er regelmatig promoties waar je als seller aan kunt deelnemen. Hier vind je de belangrijkste informatie over die promoties.

Deelnemen aan promoties

Regelmatig zijn er promoties waar je als seller aan deel kunt nemen. Via het commerciële e-mailadres wordt je als seller op de hoogte gehouden van de aankomende acties waar jij aan mee kan doen. Sluit jouw assortiment aan bij de promotie? Dan ontvang je hier vier weken voor aanvang van de promotie een mail over.” 

Tip!

Zorg dat je het commerciële email-adres hebt ingevuld in je Mirakl shop!
Zo houden wij jou op de hoogte van aankomende promoties.

Actieprijzen inladen

Om mee te doen aan een promotie is het altijd van belang dat je de juiste actieprijzen inlaadt. Dit doe je via je offerfeed. Stel hierbij een van-voor prijs in met een begin- en einddatum. Alle producten die voldoen aan de minimale korting (zoals gesteld in de voorwaarden), zullen automatisch zichtbaar worden op de actiepagina. 

Jouw assortiment in de spotlight tijdens een promotie

Doe je met mee aan een promotie en wil je zeker weten dat jouw assortiment goed zichtbaar is in die periode? Met sponsored products of fonQ media kun je jouw merk of producten in de spotlight zetten. Bekijk hieronder hoe het jou kan helpen. 

Sponsored products  →

fonQ media  →

Veelgestelde vragen

Waarom zijn mijn producten niet zichtbaar op de actiepagina?

Er worden alleen producten meegenomen op de actiepagina die voldoen aan de juiste voorwaarden. Zo moet de kortingsprijs daadwerkelijk x% dieper zijn t.o.v. de prijs een maand voor de startdatum van de promotie.

Waarom kan ik als seller niet deelnemen aan een bepaalde promotie?

Voor sommige promoties wordt een selectie gemaakt van sellers die met het assortiment het beste aansluiten bij de promotie.

Hoe weet ik welke actie eraan komt?

Via het commerciële e-mailadres wordt je als seller op de hoogte gehouden van de aankomende acties waar jij aan mee kan doen. Je kunt ook je mailadres achterlaten via dit formulier. Sluit jouw assortiment aan bij de promotie? Dan ontvang je hier vier weken voor aanvang van de promotie een mail over.

Staat je vraag er niet tussen en wel op zoek naar antwoord?

Stel je vraag dan via dit contactformulier en onze experts helpen je verder.